menu close menu

Portret de stilist cu stilistii Rina Fashion

Care este secretul succesului? In general si in cazul tau, in particular? Ce inseamna pentru tine meseria pe care o faci? Ce fel de clientela ai la ora actuala? Care este cel mai popular serviciu pe care il oferi clientilor tai? Cum iti fidelizezi clientii? Care este vedeta care nu face parte din clientela ta, dar pe care ti-o doresti? Care este produsul tau “miracol” fara de care tu nu poti lucra? Care este motto-ul sau filozofia dupa care traiesti? Care este cea mai mare ambitie a ta? Care este cea mai mare realizare a vietii tale? Care este inventia cea mai de pret pentru tine din industria frumusetii? Dar cea mai nefavorabila? Celebritatea preferate (din domeniul nostru)? Ce este mai important pentru tine:familia sau afacerea? Planuri de viitor?

Viorina Iancu - hairstylist, manager saloane Rina

O daruire neconditionata si totala fata de ceea ce faci va atrage mai tarziu succesul. In cazul meu , succesul a aparut ca urmare a talentului si dragostei fata de aceasta frumoasa meserie pe care o practic cu mare placere.

Meseria pe care o practic, pentru mine este chiar un hobby, este ceva care ma pasioneaza si ma relaxeaza, oferindu-mi permanent noutati si satisfactii. Clientela mea este foarte diversificata. Ma adresez unei clientele careia ii place frumosul si care este preocupata de aspectul exterior, de noile trenduri in moda si styling, o clientela care prefera stilul meu profesionist. Clientilor mei le ofer o gama foarte variata de servicii: coafura, frizerie, cosmetica, eu practicand cu succes toate aceste meserii. As putea spune insa ca cel mai popular serviciu este stylingul.

De astfel am infiintat doua saloane cu buni specialisti la Tulcea, saloanele “RINA FASHION”. Calitatea serviciilor oferite si seriozitatea sunt mijloace sigure de fidelizare. Aceasta este metoda mea si foarte sigura si garantata de peste 30 de ani de experienta in aceasta meserie. Mi-as dori-o clienta pe doamna Corina Chiriac.

Mi-ar placea foarte tare sa-i propun anumite linii de tunsoare si coafura care, i s-ar potrivi stilului dumneaei si valorilor dmneaei. Imi plac in mod deosebit produsele de refacere si protejare a parului degradat. De aceea folosesc cu regularitate keratina si balsamul LENDAN care ii ofera parului meu sanatate si stralucire. Sunt multe persoane care nu isi ingrijesc parul corespunzator si imi face o deosebita placere sa le prezint si sa le familiarizez cu efectele acestor minunate produse.

Filozofia mea este urmatoarea: “Fa oamenilor numai ce ai vrea sa iti faca ei tie”. Este ceea ce ma ghideaza in fiecare zi, este modul meu de viata. Ambitia mea este sa fiu mereu la inaltime in profesia mea, iar clientele mele sa fie incantate permanent de serviciile mele. Consider “mari realizari” absolut tot ce am facut in toti acesti ani de experienta in domeniul esteticii.

MAREA REALIZARE, insa, consta in infiintarea Scolii de Calificare Profesionala “RINA FASHION”, unde elevilor mei le ofer cu drag toata experienta acumulata in toti acesti ani de activitate intensa. Sunt multe inventii si inovatii in domeniul frumusetii care mi-au fost de mare ajutor. Dar, intr-un mod cu totul deosebit, am salutat aparitia produselor BIO pe piata, cu care lucrez in cabinetele mele de cosmetica, avand efecte spectaculoase mai ales ca aceastea sunt aproape identice stilului meu de viata, stil BIO.

Ca o “inventie” mai putin favorabila, consider utilizarea nenumaratilor conservanti chimici in anumite produse. Incerc sa evit cat de mult pot folosirea lor. Mentor in domeniul frumusetii mi-a fost marea stilista Ileana Bajenaru, care imi este si colega Intercoiffure. Alaturi de multi alti coafori, am avut si eu onoarea si privilegiul sa fiu pregatita de aceasta hairstylista. Amandoua sunt la fel de importante, chiar daca de cele mai umlte ori am acordat mult mai mult timp profesiei. Dar numai in acest mod faci performanta. Acum incerc sa echilibrez acest lucru.

In viitor, as vrea sa pot impartasi, cat mai multor persoane tinere tainele acestei frumoase meserii. Imi face o deosebita placere sa fiu in mijlocul lor si sa le dezvalui nenumaratele secrete ale acestei bresle. Articol aparut in Intercoiffure Magazine Romania Nr.11

Cu multa simpatie, a dumneavoastra Viorina Iancu

Daniel Albulet - hairstylist, manager saloane RINA

Îmi place meseria pe care o fac, iar orice meserie făcută cu plăcere devine artă. Cei mai importanţi pentru un hairstylist sunt clienţii. Ei trebuie respectaţi şi trebuie să primească servicii de cea mai înaltă calitate, făcute cu profesionalism şi seriozitate. Ei sunt modelele hairstylistului, trebuie să îi respectăm şi să-i stimăm.

Consider că scopul meu ca manager al saloanelor Rina  nu se limitează la un exercitiu de creatie ce contribuie la dezvoltarea ulterioară a noastră, ci extinde conceptul de frumos pe termen lung prin competenţa, calitate la standarde cu adevărat ridicate, comportament profesionist al membrilor echipei precum şi o pregătire excepţională a cursanţilor Şcolii „Rina”si transmite un mesaj pentru viitor referitor la tot ce inseamna coafor .

Daca vreti sa fiti in trend cu ceea ce se poarta, daca vreti sa va definiti sau sa va redefiniti un stil care sa fie in trend dar si adaptat fizionomiei dvs, a stilului dvs de viata, personalitatii dvs, daca vreti sa aveti parte de cele mai bune tratamente si sfaturi referitoare la podoaba capilara, aveti in semnatarul acestor randuri unul dintre cei mai buni si dedicati profesionisti .

Imi place sa fiu promotorul unei viziuni evoluate de coafură creând si impunand fascinaţie şi armonie în saloane si podiumuri de prezentare.prin calitate,originalitate si profesionalism. Marele regret este ca uneori ma aflu in imposibilitatea de a raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor si colaboratorilor saloanelor .

Cu respect, al dumneavoastra Daniel Albulet

Cauta in site-ul Rina Fashion

Retele Sociale Rina Fashion

Ne puteti gasi pe facebook sau tweeter unde putem comunica prieteneste ! :)

Aureliana Filipescu

Mi-a placut tare mult sugestia oferita de hair-stilistul de la Rina Fashion cand mi-a propus o tunsoare moderna si i-a iesit de minune fara sa par cobai! Profesionalism 100%.