menu close menu

Epilare definitiva IPL

bg02
Epilarea definitiva  cu lumina intens pulsata este un serviciu foarte des utilizat de foarte  multi clienti atat doamne cat si domni .

Aparatul reprezintă o tehnologie de 50 de ani de studiu unde ideiile  din domenii precum dematologia , medicina cosmetica, ingineria electronica au făcut  ca rezultatele sa respecte standardele  de calitate  si sanatate .

Specialiștii  Rina Fashion  , printr-o anamneza computerizata va stabili un program personalizat , eficient prin intermediul caruia in cel mai scurt timp puteti spune adio lamelor de  ras sau  epilarii cu ceara .

Programarea pentru  fiecare sedinta de epilat trebuie atent respectata deoarece aceasta este adresata unei  faze de crestere a firului de par si influenteaza in mod direct numarul de sedinte .

Epilarea definitiva nu este un serviciu dureros  datorita faptului ca specialisti nostri prin  asstenta computerizata regleaza automat intensitatea fascicolului luminos in functie de tipul de piele si grosimea firului de par .

La Rina Fashion epilarea definitiva nu este doar un mit.

Cauta in site-ul Rina Fashion

Retele Sociale Rina Fashion

Ne puteti gasi pe facebook sau tweeter unde putem comunica prieteneste ! :)

Aureliana Filipescu

Mi-a placut tare mult sugestia oferita de hair-stilistul de la Rina Fashion cand mi-a propus o tunsoare moderna si i-a iesit de minune fara sa par cobai! Profesionalism 100%.