menu close menu

Olaplex

olaplex-productsOlaplex este produsul ce poate fi folosit ca un instrument sau ca un serviciu nou.

Bond Multiplier NO. 1 si Bond Perfector NO. 2 pot fi utilizate ca un instrument astfel:

Utilizati Olaplex Bond Multiplier NO.1 adaugandu-l in decolorant sau culoare si finisati prin aplicarea Bond Perfector NO.2 dupa ce culoarea este indepartata din par, drept urmare se reduce sever ruperea firului de par cu
fiecare serviciu de colorare.

Un nou serviciu in salon!

Produsul profesional Olaplex Hair Perfector NO. 3 Take home a fost conceput pentru a fi folosit o data pe saptamana pentru a consolida in continuare structura firului de par sau de a-l folosi ca o pre-tratare a unui serviciu chimic viitor. Hair Perfector NO. 3 Take home are beneficii suplimentare uimitoare raportate de sute de clienti!

 

olaplex-blondeInovatie? Olaplex!

Produsul cu o chimie originala care reuseste sa multiplice si reticuleze legaturile rupte!

O abordare complet noua, impreuna cu doi lideri mondiali, Doctoranzi in Materiale si Chimie, Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Howker: “am format o echipa de vis si am reusit sa inventam un singur ingredient chimic, care nu contine silicon si uleiuri, care reface legaturile sparte in par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau inainte.”


Deja vu? Poate doar in descriere, dar verifica impresiile hairstylistilor de top despre Olaplex peste tot in social media. Dupa ce vei folosi Olaplex vor aparea rezultatele mult asteptate!

 

Cauta in site-ul Rina Fashion

Retele Sociale Rina Fashion

Ne puteti gasi pe facebook sau tweeter unde putem comunica prieteneste ! :)

Aureliana Filipescu

Mi-a placut tare mult sugestia oferita de hair-stilistul de la Rina Fashion cand mi-a propus o tunsoare moderna si i-a iesit de minune fara sa par cobai! Profesionalism 100%.