menu close menu

Micropigmentare – machiaj semipermanent

eyelinericon3
Micropigmentarea este un serviciu special  de redefinire a sprâncenelor  ,  buzelor si a ochilor  .Machiajul semipermanent repezinta o revoluție  in domeniul  tatuajului datorita metodelor de lucru , a aparaturii folosite ,a tehnologiei moderne  si a pigmentilor utilizati .

Rezultatele sunt   spectaculoase  , sprâncenele  sunt redesenate prin imitarea firelor de par  , buzele sunt redefinite prin conturare sau  umplere si colorare pe toata suprafata , iar in cazul ochilor clienta isi poate alege forma dorita de eyeliner.

Echipamentele  sunt de unica folosinta , sterile , specialiștii  sunt acreditati de Ministerul Sănătății ca urmare a cursurilor  si diplomelor  dobândite.

Pigmenții sunt naturali,permanenti,avand proprietatea de a-si pastra culoareap si nu provoaca alergii .Nu contin alcool iar paleta de culori asigura exigentele si dorintele tuturor clientelor.

Scopul principal al  servicilui de micropigmentare este de armonizare , reconstructie si personalizare a trasaturilor astfel incat sa va recapatati respectul si increderea in dumneavoastră.

liptreatmentslide

Cauta in site-ul Rina Fashion

Retele Sociale Rina Fashion

Ne puteti gasi pe facebook sau tweeter unde putem comunica prieteneste ! :)

Aureliana Filipescu

Mi-a placut tare mult sugestia oferita de hair-stilistul de la Rina Fashion cand mi-a propus o tunsoare moderna si i-a iesit de minune fara sa par cobai! Profesionalism 100%.