menu close menu

Microdermabraziune

brunettes_women_models__faces

Microdermabraziunea are rol de exfoliere a celulor moarte de la suprafata epidermei pentru a stimula regenerarea celulara prin  procesul  de  producție  a colagenului. Este un tratament  estetic recomandat  de esteticieni , cosmetologi , dermatolgi , ca fiind o metoda sigura de curatare a pielii ,nedureroasa ,care nu necesita anestezie sau spitalizare,  o metoda  foarte populara in saloanele de înfrumusețare si  spa.

Tratamentul  este recomandat pentru pete solare, linii fine de expresie , vergeturi ,  aspect de piele obosita, tonalitate sau textura neuniforma a pielii , keratoza (ingrosarea excesiva a primului strat de epiderma ), discromii cauzate de hipo sau hiper pigmentare.

Aparatura folosita  reprezintă  tehnologie  de ultima  generație in domeniul  cometicii pentru care specialistii Rina Fashion au fost calificati de traineri din Italia.

poza-tratament-injectare-intradermala-oxigen-si-microdermabraziune-3-298

Cauta in site-ul Rina Fashion

Retele Sociale Rina Fashion

Ne puteti gasi pe facebook sau tweeter unde putem comunica prieteneste ! :)

Aureliana Filipescu

Mi-a placut tare mult sugestia oferita de hair-stilistul de la Rina Fashion cand mi-a propus o tunsoare moderna si i-a iesit de minune fara sa par cobai! Profesionalism 100%.